Minden rendben.
Egyéb lakástextilek
 • Törölközők
 • Plédek, díszpárnák
 • Ágyneműhuzatok, lepedők
 • Ágytakarók
 • Asztal terítők.

Ez a hosszú felsorolás is példázza, milyen sokféle termék kapható a Teri Textil lakástextil üzletünkben. A termékeknél a legfontosabb a minőség.

Törölközők

A törölközőink kizárólag 100%os pamutból készülnek. Szín- és formatartóságukat a nevük támasztja alá Colortex, és idei évtől a Vossen törölköző termék család, melyek magas minőségükről, és gyönyörű színeikről ismeretessek. Egy szép törölköző, egy mutatós fürdőszobaszett összhangban a fürdő stílusával, kiegészítőiével.

Galéria: Törölközők [14 kép]
Képleírás: [1 / 14]

Plédek, díszpárnák

A plédek egyszemélyes, és dupla méretben kaphatók pamut, és akryl minőségben. A 2010-es év Frankfurti Heimtextil kiállítás divathullámja elérte üzletünket is a bolyhos, pihe-puha, szőrmés plédekkel, hozzájuk illő díszpárnákkal.

Díszpárnákból számtalan stílust tartunk, kezdve a natur lenestől a flitterekkel díszített taft díszpárnákig. Ezen kívül gyönyörű díszpárnákat készíttetünk, melyek akár a sötétítő anyagából, akár az alapfüggönnyel, csipkével, szatén szalaggal kombinálva készülnek.

Galéria: Plédek, díszpárnák [12 kép]
Képleírás: [1 / 12]

Ágyneműhuzatok, lepedők

Könnyen kezelhető, szép ágyneműhuzatokat forgalmazunk üzletünkben. A mi vásárlóinknak fontos, hogy egy huzatot mosás után egyáltalán ne kelljen, vagy éppen csak át kelljen vasalni. Ezért ágyneműhuzat kínálatunkban széles választékban van jelen a krepp, és a pamut-szatén ágynemű. A huzatokat normál 185-ös, hosszított 200-as méretben áruljuk, és a dupla paplan huzat is megtalálható üzletünkben. Termékeink 100% pamut alapanyagból készülnek, bőrbarát kiképzéssel még a krepp anyag is a testhez simul, a pamut szatén ágynemű a finom hidegséget, lágyságot nyújtja. Fázós vásárlóinknak kínáljuk őszi, és téli időszakra a flanel ágyneműhuzatokat, és lepedőket.

Ágyneműhuzatainkhoz színben teljesen harmonizáló pamut jersey, és 100% pamut frottier lepedőket tartunk. A gumis lepedőink méretei igazodnak az egyszemélyes 90*200-as, 130*200-as, és a kétszemélyes 160*200-as, és 180*200-as ágy méretéhez. Extra méretű ágyak esetén lehetőség van a lepedők méretre való készíttetésére.

Gumis lepedőink mellett üzletünkben kaphatók a hagyományos pamut lepedők, színben a kicsit visszafogottabb pasztell színvilágot részesítve előnyben. 100% pamut lepedőinkből is egyaránt megtalálható a szimpla, és a dupla méret.

Ágytakarók, Baldachin

Hálószobánk koronája a franciaágy takarója. Csodálatos ágytakarókat forgalmazunk szimpla és dupla ágyakra.

Takaróink választéka kiterjed a natur természetes stílusban készített pamutos ágytakarótól, a patchwork hatású pamut takaróig, a keleti hangulatot sugalló taft anyagokból készült ágytakaróig.

A patchwork jellegű ágytakaró a romantikus stílus kedvelt formája. Gyönyörűen mutat egy kovácsoltvas karnisra felrakott kisvirág mintás drapériához, de legyünk bátrak és tegyünk az éjjeliszekrényre pamut csipke terítőt, kovácsoltvas kiegészítőkkel, gyertyatartóval. Dekorálhatjuk a hálószobánkat szárított virágokkal, még akár a függönyelkötőket is kiegészíthetjük egy szép virágfüzér szárított változatával.

Taft anyagból készült ágytakaróink széles szín választékban kaphatók, egy elegáns hálószoba méltó díszeivé válhatnak. A taft anyag kellemesen harmonizál az organza függönyökhöz, a díszes gyöngyös elkötőkkel, sújtásokkal megvarrt drapériákhoz.

Üzletünkben lehetőség van arra, hogy a vásárló saját elképzelése alapján, konkrét méretre, anyagainkból ágytakarót készíttessen. Ez egy kedvelt megoldása a hálószoba feldíszítésének, amikor teljes összhangot teremtünk a szoba függönyével, díszpárnáival és az ágytakaróval.

Galéria: Ágytakarók, baldachin [16 kép]
Képleírás: [1 / 16]

Asztal terítők

Terítsünk ízlésesen a hétköznapokon éppúgy, mint az ünnepnapokon! Ehhez nyújtunk segítséget gyönyörű dísz- és a könnyen kezelhető damaszt terítőinkkel.

Választékunkból a következőket ajánljuk:

Étkezéshez :

 • Damaszt terítők,
 • Szennytaszító damaszt terítők,
 • Teflon bevonatú lenes terítők,
 • Natur terítők.

Terítőinket készen - ovális, kör és négyzetes formában - kínáljuk, egészen a 280 cm-es hosszúságig. A terítők anyagát természetesen méterben is tartjuk, melyből varrónőink elkészítik az Ön bútoraihoz illő formát és méretet.

Díszítéshez:

 • Sanders® márkájú, német minőségű csipke
 • hímzett organza,
 • lenes, pamut csipkés, szálhímzéses terítők.

Díszterítőink négyzetes, és futó formában kaphatók. Egyre divatosabbak a terítő sálak, melyek tagolják, és egyben díszítik is az ünnepi asztalt.

Galéria: Asztal terítők [27 kép]
Képleírás: [1 / 27]
Teri Textil
7030 Paks, Dózsa György út 20.
Tel/Fax: 06 75/312-692
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.